ЗАШТО СЕ КРИЈЕ ИСТИНА?

Зашто нова СНС власт обмањује народ апатинске општине и пласира неистине када су у питању 53. Рибарске вечери?
Грађани јавно питају: колико кошта наступ Шабана Шаулића који је потпуно разочарао публику отпевавши само 11 песама за 50-так минута и буквално побегао са сцене? Дубравка Кораћ, заменица председника општине изјавила је на конференцији за штампу да „такве звезде имају своје услове под којима наступају, а он је гостовао под условима које смо договорили и уговор је тајна“.
Због чега је уговор тајна, када се ради о јавној набавци? Каква је то звезда Шабан Шаулић који годинама није отпевао ни један хит, већ рециклира старе песме од пре више деценије и ко је са њим из Апатина правио уговор? Зашто се од народа крије цена наступа?
Грађани треба да знају да му је за 11 песама плаћено 989.451 динар (откуд овај 51 динар на крају!?) ( око 8.045 евра). Дакле једну Шабанову песму грађани Апатина су платили 732 евра, што нема ни у Њујорку, Лондону….
Како је могуће да Дубравка Кораћ обмањује грађане и неће да саопшти ову бруку од уговора, који је јавно доступна свима.
Толико о штедњи нове власти .

Данас се грађани смеју изјави Дубравке Кораћ која је, не трепнувши, изјавила да је „на концерту било ПРЕКО 20.000 ЉУДИ, што је проценио, како она наводи, МУП Србије.“
Тражимо да се јавно покаже та процена, па да видимо која је то мудра глава могла такву неистину да саопшти.
Иначе крије се истина да је времешни Шабан, који се више везује за млађану Цуцу него нове хитове, извиждан на крају концерта, када је публика схватила да је изиграна и то је први пут да је звезда вечери испраћена звиждуцима са апатинског концерта.
Неко мора да одговара за овакву брљотину и бацање народних пара. И зашто, као протеклу деценију, грађани, пре свега млади, нису могли кроз анкете да предложе ко ће наступати, а не овако.
Зашто је тајна колико је и коме плаћено за оглашавање преко билборда? Зашто се то „транспарентно“ крије од грађана и ко је узео паре? Како то да се Рибарске вечери нису рекламирале ни у једном локалном медију већ само на билбордима по Војводини, као да је значајније да дођу гости са стране него Апатинци?
Одговор на ова питања челници општине дужни су Апатинцима.

ОО СПС АПАТИН

Пратите нас и лајкујте:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *