БЕСМИСЛЕНЕ ЛАЖИ СНС

Прочитајте још једном саопштење СНС-а од 8.јуна ове године. Написали су и остали живи:
“Општина Апатин се налази на републичком дну по просечној заради у мају. То је још једна последица “бриљантног” управљања од стране нестучних кадрова СПС. Биланс њиховог владања је благо речено катастрофалан.” Бесмислен текст незналица. Тада су Апатин упоредили са Авганистаном и то кроз графикон!!! Како смо и предвидели у нашем претходном саопштењу – у јуну забалежен раст зарада у Апатину, што је свако ко и мало прати економска кретања могао закључити.
Злонамерно су злоупотребљени статистички подаци о просечној бруто заради исплаћених за мај 2016.г. Иако се зна да то није био меродаван податак јер су због првомајских празника, Ускрса и бонуса – плате за април исплаћене су крајем априла, апатински СНС је пласирао лаж и злоупотребио тај податак са намером да оптужи СПС.
На основу најновијих података Републичког Завода за статистику, највећа примања имају становници Апатина, са просечном зарадом од 50.667 динара, што у односу на мај представља рекордан раст од 122,5%. Апатинска зарада је трећа по висини у покрајини, иза Вршца и Новог Сада. Становници Оџака примили су просечну месечну зараду од 39.269 динара, а њихова примања су већа у јуну за 51,8% у односу на мај. На трећем месту су становници Куле, са просеком од 37.865 динара. Сомбор има просечну јунску зараду од 37.273 динара, што је скоро дупло мање него у Апатину.
СПС никада у 12 година није овакве податке користио, свестан да је статистика „варљива“ ствар и да сем Пиваре и још понеких фирми, таквих плата више нема. Али, пошто необразованост и мржња немају граница дужни смо да укажемо на бесмислене неистине о СПС у Апатину.
Сада је свима јасно да је на један нестручан, безобразан и бахат начин злоупотребљен податак од прошлог месеца.
Да ли су ови кадрови СНС Апатин дорасли пословима вођења једне институције као што је читава општина Апатин? Да ли је њихова једнина стратегија „пљување“ по људима који су у континуитету водили ову општину 12 година? То што је урађено у том периоду види се. Оно што ради данас СНС у Апатину је испод сваког нивоа. Сем празних прича њхових дела нема. До сада ни једног инвеститора нису довели, осим ако не рачунају инвестирање у Шабана Шаулића. Постали су „Снабдевач“ својих интереса, али о том ће се тек отворити нова афера.

ОО СПС Апатин

Пратите нас и лајкујте:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *