Само помрачени ум може да шири бесмислене оптужбе

Скандалозно је, безобразно и забрињавајуће што се СНС Апатин од када је дошла на власт бави се папагајским понављањем приче о осиромашењу грађана, које њихова странка упропаштава протекле четири године. Вадити из контекста податке Републичког завода за статистику и оптуживати ОО СПС да је осиромашио грађане може бити само креација помраченог ума.

Да бисмо задовољили форму одговора, пренећемо део целокупног саопштења грађанима, љубитељима графикона и статистике!
Ево одговора Републичког завода за статистику: „Пад зарада исплећених у мају, у односу на април 2016. године, резултат је пре свега динамике исплата. Наиме, крајем априла су због ускршњих и првомајских празника,исплаћене и зараде које би иначе биле исплаћене почетком маја. Поред тога, у априлу је била извршена исплата бонуса за први квартал 2016. г., што је утицало на пад зарада исплаћених у мају.“
Да сте ви из СНС злоупотребили ове податке како би обманули јавност и претходну власт, показаће ће статистички просек зарада исплаћених у јуну месецу. А, вероватно ћете тада саопштити да сте вашом политиком допринели том резултату”… Сада ви из СНС-а објасните грађанима којима продајете маглу о тзв. “уштедама” преко главног кувара из економске кухиње зване “Брчко”, где су тендери за Рибарске вечери?
Програм је био толико сиромашан, па се питамо где су потрошене народне паре, ако ни један уговор не можете да обелоданите?!
Колико сте платили Шабану Шаулићу за отпеваних 11 песама, питају се сви разочарани од севера до југа Покрајине, а и шире?
Колико сте платили свим извођачима, или је и то под велом тајне као уговор о “Железари”?!
Колико новца је дато фирми која вас је рекламирала преко билборда и када је расписан тендер за фирму која ће радити билборде? Да ли је тачно да сте све дали у руке само једном човеку?

Позивамо грађане, адвокате и све релевантне субјекте да провере ваше лажи о 44 % незапослености! Ево, ми смо проверили, па нека се сви увере: Такви подаци званично нигде нису објављени, нити у Заводу за ститистику, нити у Заводу за запошљавање.
Грађани од ОО СНС, која се понаша као опозиција која маше неким неутемељним тужакањима, не могу да очекују ништа друго него грчевити покушај рушења угледа најјаче опозиционе странке, која је док је владала оставила дела и инветсиције од све користи за грађане.
Врло брзо ћемо аргументовано показати ко сте ви, и зашто су вас на незаконит начин поставили да владате овом општином, купујући гласове, уцењивајући и киднаповајући људе.
ОО СПС Апатин

Пратите нас и лајкујте:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *