ОБЕЛEЖЕНО 40 ДАНА ОД СМРТИ НАШЕГ ПРЕДСЕДНИКА ДР ЖИВОРАДА СМИЉАНИЋА

У уторак 22.01.2019. године навршило се 40 дана од када није више са нама наш драги председник, супруг, отац, брат, рођак и пријатељ .

40 дана у животу људи је изузетно мали временски период да би схватили да смо изгубили великог човека, хуманисту, друга и пријатеља.

Уз присуство породице и ужег броја пријатеља на његовом гробу помен су одржали свештеници апатинске цркве господа Глушац Младен и Васић Жељко.

Пригодним речима присутнима се обратио у име породице и партијских другова Стево Драча.

                Драга породицо и родбино, поштовани пријатељи, комшије и познаници!

Сабрани данас, овде на најтужнијем месту, дошли смо да у тишини и миру дамо четрдесетодневни помен нашем драгом и вољеном супругу, оцу, брату, деди, стрицу и тасту, нашем драгом и вољеном председнику, другу и пријатељу Смиљанић др Живораду.

Драги наш, поручујемо Ти да Те нећемо препустити забораву. Мале су наше речи данас. О теби најбоље причају и говоре наша срца.

Драги наш Жико, дошли смо да Ти, по ко зна који пут кажемо хвала за све што си за време свога живота учинио за све нас…за своју породицу, за своје рођаке, за своју партију, за добробит људи и просперитет друштвене заједнице.

Учинио си много тога доброг и људског.

Живећеш вечно у срцима и мислима својих најмилијих и најрођенијих, у срцима и сећањима свију нас и огромног броја грађана општине Апатин.

У рају на вечном починку заслужних, нека те анђели чувају, анђеле наш. Нека те чува Богиња Ника са крстом правде, наде и љубави.

Хвала Ти, вољени наш.

Нека ти је вечна слава.

ОО СПС АПАТИН

Пратите нас и лајкујте:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *