ЈАВНИ ЛИНЧ ДИРЕКТОРА ЈАВНИХ ПРЕДУЗЕЋА У АПАТИНУ

logo_sps_051214_1_70Доласком на власт СНС у Апатину, почела је невиђена хајка и смене свих директора јавних предузећа и установа. Председник општине Секулић Радивоје, „убедио је“ директорицу ОШ у Пригревици да поднесе оставку, иако је свој посао обављала одлично, како би испунио обећање Војиславу Шешељу да ће ћерка његовог републичког посланика Јове Остојића бити поново директор.

Слично је Секулић „фино разговарао“ са Мирком Павловићем, који је после тог разговора „фино“ дао оставку и изабрали су Соњу Бачић која је фино „сахранила“ Млади Борац. Павловић је водио је једну од највећих инвестиција, изградњу апатинског водовода, али шта то вреди, кад је Бачићки обећано то место…

На понижавајући начин је фино смењен и Милош Ђерић у Слободној зони и доведена без икаквог искуства Маја Куриџа. Кажу Ђерић је у сукобу интереса јер не може бити запослен у општинској управи и  вд директор јавног предузећа, а Маја Куриџа може то бити иако је одборник у СО. У исто време,  др Миодраг Павловић, који је био 15-ти, одлучујући глас за Ђерићеву смену је и одборник и изабран за директора Дома здравља, и то може!!!

Досадашњи директор Пристаништа и Марине  био је дипл инж грађевине Вучетић Жељко, у току свога рада исти је преживео мождани удар, и на препоруку лекарске комисије, задржан је на радном месту, како би му то помогло да се што брже рехабилитује и настави нормалан живот. И, уместо да је нова власт уважила све ове чињеница и дала шансу Вучетићу да узме боловање, и покрене поступак за одлазак у инвалидску пензију, они су „фино“ тражили да он поднесе оставку, и да на тај начин иде на Биро и остане без икаквих средстава за живот.

Брутално је смењен, а на његово место доведен је млад и амбициозни стручњак Недељко Брачика који има 65 година – једну годину до пензије и никад се оваквим послом у животу није бавио. Кажу, највећи му је адут син напредњак из Покрајинског СНС-а. Он ће свакако имати визију и стратегију да осавремени Марину и прави је пример да се у привреди запоошљавају „млади“ кадрови, а у руководству општине су на кључним местима ТРИ ПРИПРАВНИКА.

То је Секулићева ВИЗИЈА РАЗВОЈА Апатина. Виде се његова лажна обећања да се способни људи неће дирати. Сада је јасно да је ово политичка хајдучија незапамћена у Србији и освета према људима који нису у СНС. Питајте колики притисак и претње трпи Ленка Бојић у Центру за социјални рад, секретар спортског савеза Душанка Поповић, затим баш сви апатински медији који нису партијско гласило Илије Бурсаћа 025ИНФО!

Има још таквих примера: готово свим радницима у општини Апатин, који су у радном односу по уговору, дат је отказ како би створили простор запошљавају своје кадрове који су дали велики допринос око куповине гласова на претходним изборима.

Чак и пољочуваре смењују јер им нису по вољи!

Потпуно је јасно: политичка острашћеност влада Апатином. Сви ће досадашњи бити смењени и део политичке одмазде или нагодбе. Грађани гледају овај линч људи и надају се брзом крај апатинском безакоњу и иживљавању. Такав терор се не може дуго трпети!

ОО СПС Апатин

Пратите нас и лајкујте:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *