STO DANA VLASTI BEZ ČASTI

logo_sps_051214_1_70Bez sumnje nova apatinska vlast ostaće zapisana u istoriji Apatina kao jedna od najnesposobnijih, ali pri tom i najbrutalnijih koja je vodila ovu opštinu i grad. Svi građani su već na izborima mogli da vide njihovu brutalnost. Građani Srbije su bili šokirani kupovinom glasova, lažnim obećanjima i na kraju otmicom, koja se pretvorila u sprdnju odvođenja na piće i intervenciju dr Pavlovića, a potom i njegovo „priznanje“ da nije otet već je „prijateljski“ odveden do izborne skupštine.
Na prošloj Skupštini SO Apatin isti taj dr. Pavlović je nezakonito izabran za direktora Doma zdravlja Apatin. Nezakonito, jer ne može po zakonu biti odbornik i direktor istovremeno. Pri tome su žrtvovali svog člana dr. Raketića i bukvalno ga smenili. Kad im je to došlo iz donjeg dela leđa u glavu, onda su novi čelnici Apatina na sledećoj sednici odlučili da dr. Pavlović da ostavku, a za direktora Doma zdravlja postavili medicinsku sestru!!!
To je prvi put u istoriji Apatina da je postavljen neko za direktora Doma zdravlja bez fakulteta.
Obećao je Sekulić da neće biti „seče glava“ ljudi, i danas je jasno da je to laž.
Da li je Lenka Bojić, kao direktorica nesposobna?
Danima je šikanirana da podnese ostavku i na kraju su je smenili, a doveli stručnjaka za klima uređaje Vladimira Vukosava da vodi tu instituciju.
Na mesto Pavlovića, priznatog stručnjaka i direktora JKP „Naš dom“ doveli su Sanju Bačić koja nikakve veze sa ovom delatnošću nema.
I Bačićka i Vukosav bili su poslednji direktori koji su svojom stručnošću ugasili „Mladi borac“. Uostralom, prva odluka nove direktorice Bačić je da poskupi voda za piće i odvod.
Direktoru Marine Željku nisu dozvolili da iz humanih razloga dođe do invalidske penzije već su postavili Bračiku, „stručnjaka“, kome je do penzije ostala još jedna godina!!!
Sekulićevoj vlasti postavljamo pitanje: koliko ste u ovih 100 dana doveli, makar potencijalnih investitora. A obećali ste preporod!
Sekulić ide kod ministarke Mihajlović da prima nagrade za uspehe koje je postigla prethodna vlast!!! baš kao kad se penjao na binu „Fleš srba“ da iza leđa Maje Gojković bude deo svečanog otvaranja firme za koju nije ništa učinio. I još je bio ljut kada su ga udaljili od stola za svečane zvanice!
Ovih 100 dana vlasti bez časti pretvorilo se u neviđeno pljuvanje po onima koji su stvarali moderan Apatin, po jadikovkama i kukumavčenjima i poređenjem Apatina i Avganistana!!!
Danima smo slušali laži o „opustošenom“ budžetu, kao da je budžet sef put para iz kog uzima ko koliko hoće!!!
Pričali su kako će preporoditi turizam: slušali smo Sekulićeve gluposti kako će napraviti etnokuću i ima da čvarcima pokrene turizam (kad probaju naše čvarke ima stranci da popadaju, a Apatin procveta!!!)
Potom su najavili izgradnju biciklističkog turizma, investiciju od milion evra za izgradnju ciklo-kuće koju će dati NEKO, kao da će to išta pomoći privredi!!!
U sportu je već napravljen haos i sportski radnici beže glavom bez obzira i iz sporta i iz našeg grada.
Za više od deceniju apatinske vlasti koju je predvodio dr Ž. Smiljanić nije bilo toliko afera koliko u 100 dana ove brutalne vlasti na čijem čelu je Braca Sekulić.
Naš predsednik dr Živorad Smiljanić je uvek govorio: „kako dođeš na vlast tako i odeš, samo malo gore“.
Kako su došli na vlast tako će i otići, samo mnogo gore, jer su već za 100 dana mnogo lošeg uradili, i ljudima i gradu i opštini.

OO SPS APATIN

Пратите нас и лајкујте:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *