ПОВОДОМ ОРГАНИЗАЦИЈЕ ДРЖАВНОГ ПРВЕНСТВА У БОКСУ ВЕТЕРАНИ БОКСЕРСКОГ КЛУБА АПАТИН ПОЛОЖИЛИ ЦВЕЋЕ НА ГРОБ ДУГОГОДИШЊЕГ ПРЕДСЕДНИКА ОВОГ КЛУБА И ПРЕДСЕДНИКА БОКСЕРСКОГ САВЕЗА СРБИЈЕ

На основу иницијативе познатих боксера браће Качар, Вујковића и других организовано је полагање цвећа на гроб дугогодишњег председника Боксерског клуба Апатин и председника Боксерског савеза Србије др Живорада Смиљанића. Свечаности су присуствовали ветерани боксерског клуба Апатин, чланови породице и представници Социјалистичке партије Србије.

Том приликом положено је цвеће на гробове др Живорада Смиљанића и Кораћ Миле дугогодишњег секретара боксерског клуба Апатин.

На свечаности пригодним речима обратио се брат др Живорада Смиљанића др Војкан Смиљанић иначе дугогодишњи члан боксерског клуба Апатин. Том приликом је наглашено да је боксерски клуб из Апатина два пута био члан прве савезне лиге у СФРЈ.

Као председник скупштине АП Војводине др Живорад Смиљанић је и на основу резултата које је постизао у боксу био изабран и за председника Боксерског савеза Србије.

После ове свечаности настављено је даље дружење у ресторану Шаран где су евоциране успомене из дугогодишњег рада овог клуба.

ОО СПС АПАТИН

Пратите нас и лајкујте:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *