ОДРЖАН САСТАНАК ОКРУЖНОГ ОДБОРА СПС ЗАПАДНО-БАЧКИ ОКРУГ У АПАТИНУ

 

У суботу 20.10.2018. године у просторијама ОО СПС у Апатину са почетком у 12 часова одржан је састанак Окружног одбора СПСа. Седницом је председавао председник западно-бачког округа др Живорад Смиљанић. Састанку су присуствовали председници и секретари општинских и градских одбора СПСа Сомбора, Куле, Оџака и Апатина.

Председник др Живорад Смиљанић информисао је делегате о актуелној политичкој ситуацији и саопштио информације са Извршног одбора Главног одбора Социјалистичке Партије Србије.

Након тога представници градских и опрштинских одбора усмено су информисали скуп о тренутној друштвено-политичкој ситуацији у њиховим срединама. На састанку је представник СПСа из Куле најавио могућност превремених локалних избора у Кули. Председник др Смиљанић обавестио је делегате да ће Конгрес СПСа бити одржан 22.12.2018. године. Упознао је присутне са одлуком о сазивању 10. Конгреса, одлуком о броју, кључу, критеријумима и начину избора делегата за 10. Конгрес СПСа, одлуку и упутство о спровођењу конференција у општинским, градским и покрајинским организацијама СПС у оквиру припрема 10. Конгреса.

 

Пратите нас и лајкујте:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *