Свечани пријем нових чланова

СПС Апатин - Свечани пријем нових члановаУ Бањи „Јунаковић“ одржана је свечаност ОО СПС Апатин, и том приликом чланске књижица примиле је више од 150 нових чланова, међу њима више од половине младих социјалиста. Поред нових чланова овој пригодној свечаности присуствовало је и 400 чланова из 29 МО СПС Апатин.

Програм је својим говором отворио председник младих социјалиста Небојша Смиљанић, при чему је нагласио значај ове манифестације, сумирајући све оно што је ОО СПС Апатин урадио за нашу општину, најавио почетак предизборних активности, као и значај младих у креирању будућности апатинске општине. Након тога присутнима се обратио председник ОО СПС Апатин, председник општине Апатин др Живорад Смиљанић, који је нагласио значај предстојећих избора, пре свега да је то битка за младе, битка за нова радна места. У Апатину има много завршених, а и започетих инвестиција у којима ће омладина апатинске општине пронаћи своје радно место.

Присутне је поздравила и председница Форума жана за западнобачки округ Зорка Балаћ, а председник општине Мали Иђош, потпредседник ПО СПС и члан ИО ГО СПС Марко Ровчанин, који је истакао да је Апатин, иако мала средина заузео посебно место у Војводини, за разлику од већих градова као што су Сомбор, Суботица, Нови Сад, према његовим речима највише захваљујући председнику др Живораду Смиљанићу

Пратите нас и лајкујте:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *