„Спортска трибина“

12605393_694068747360108_7488365189674545284_oГостовање министра у Влади Србије, Вање Удовичића, поводом наводног одржавања „трибине о програму развоја спорта и омладинске политике“ претворило се у страначку промоцију СНС-а, а најављен разговор са грађанима је циљано „угушен“ од стране активиста ове политичке партије.
Преко двадесет чланова социјалистичке омладине општине Апатин, присуствовало је овој „трибини“, од којих је неколико дошло испред својих спортских клубова, како би у разговору са министром дошли до нових сазнања из области спорта и омладинске политике. Уместо да се разговара о Закону о спорту, стратегији развоја спорта, плановима даљег рада Министарства за спорт и омладину, присутнима у сали од стране представника апа….тинкског СНС-а, причане су неистине о стању спорта у апатинској општини, рачунао се просек година општинског већа и разматрало о његовом саставу… Када је најављен разговор са грађанима, за реч се јавио заменик председника општине господин Миодраг Бакић, коме није дозвољено да оде за говорницу јер је то политички скуп СНС. (подсећамо да је најављена трибина где сви имају право за реч). После неколико бираних речи заменика председника, даље обраћање скупу је било спречено од активиста СНС-а, тако да потенцијална питања омладине нису ни дошла на ред, страначки планови СНС-а предњачили су у сваком облику.
Посебан шок код присутних била је изјава Вање Удовичића, како би за Апатин било одлично да има учесника Олимпијских игара, не знајући притом да је у сали присутни кајакаш Игор Ковачић – олимпијац, учесник ОИ у Сиднеју. Што само говори необавештености и лошој припреми ове „трибине“.
Смисао ове трибине није ником јасна, народ је дошао да види и чује легендарног спортисту, а добио је веома неистинито излагање ситуације апатинског спорта, и са намером организовано политико пропагирање странке. Многа припремљена питања за министра, која су имали апатински спортисти, нису добила одговор…

Пратите нас и лајкујте:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *