Социјалистичка омладина наставља са друштвено корисним акцијама

Социјалистичка омладина у акцији фарбања главне аутобуске станице у ПригревициУ суботу, 12. децембра, у Пригревици су се окупили млади чланови СПС-а, и офарбали главно аутобуско стајалиште. После сређивања стајалишта у улици Краља Петра I, уређено је и стајалиште у улици Нине Мараковића.

Као што сам већ рекао, социјалистичка омладина неће стати са акцијама уређивања села, и учинићемо све да Пригревица буде једно од најлепших села у Војводини, а наша омладина пример свима који желе да искажу најбоље вредности омладине. Након постављања лименог крова, офарбани су стубови, и на тај начин створена је лепша слика свима који пристижу у село“, изјавио је Бојан Томашевић – испред МО социјалистичке омладине Пригревица.

Иако нисам био у могућности да присуствујем овој радној акцији у Пригревици, искористио бих прилику да похвалим све чланове социјалистичке омладине у апатинској општини, на изузетном залагању и жељи за радом и доказивањем. Настављамо са акцијама у местима читаве општине, и примером Пригревице, у плану су акције и у Свилојеву, Сонти и Купусини. Сваким даном социјалистичка омладина броји све више чланова, што доказује да омладина у општини и даље препознаје и вреднује рад младих социјалиста, и самим тим жели да постане део наше организације“, изјавио је Небојша Смиљанић – председник Савета социјалистичке омладине општине Апатин.

Пратите нас и лајкујте:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *