СОЦИЈАЛИСТИ, ГРАЂАНИ НАШЕ ОПШТИНЕ ОПРОСТИЛИ СУ СЕ ОД ВЕЛИКОГ ДРУГА И ЧОВЕКА НА ДОСТОЈАНСТВЕН НАЧИН

Вест да са нама није више наш драги председник, дугогодишњи председник наше општине, човек који је својим радом дао велики допринос на развоју наше партије и општине све нас је дубоко изненадила и потресла.

Поводом смрти нашег председника у суботу 15.12.2018. године у свечаној сали СПСа било је организвано уписивање поштоваоца и грађана наше општине у књигу жалости. Истог дана у књигу жалости уписало се више од 150  грађана.

У недељу 16.12.2018 у Дому културе у Апатину одржана је комеморативна седница поводом смрти нашег председника. Пред препуном салом Дома културе о лику и делу др Живорада Смиљанића говорили су Раде Медић потпредседник СПСа, Стево Драча члан ОО СПС, а испред ПО СПС Војводине говорио је покрајински секретар за привреду и туризан Иван Ђоковић. На сахрани др Живорада Смиљанића присуствовало је више од 2000 људи. Присуствовали су људи из свих наших бивших република, Београда, Новог Сада и целе Војводине. Опело драгом нам покојнику водило је 11 православних свештеника уз присуство 2 католичка свештеника. У име породице писмо је прочитао Жељко Обрадовић, а Стево Драча се опростио од нашег председника у име ОО СПС Апатини и грађана наше општине.

Преко 360 људи присуствовало је подушју где смо још једном оживели успомене на нашег драгог пријатеља.

Породица др Живорада Смиљанића и ОО СПС Апатин добили су преко 100 телеграма саучешћа.

Свим грађанима, организацијама, удружењима грађана, православним и католичким свештеницима као и његовој светости господину Иринеју Буловићу захваљујемо се на искреним саучешћима и испраћају нашег драгог председника.

ОО СПС АПАТИН

            

Пратите нас и лајкујте:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *