Саопштење ОО СПС Апатин

logo_sps_051214_1_70ОО СПС Апатин

Ми не лажемо народ шта ћемо урадити већ причамо шта смо урадили!
 
ТО ОНИ ХОЋЕ – ПОКРЕНИМО АПАТИН ЧВАРЦИМА
 
Уз лажна обећања, смешно дељење функција пре избора и јефтиним фразама!
 
Већ недељу дана апатински напредњаци никако да одговоре: због чега беже од јавног дуела и сучељавања ставова са представницима СПС Апатин.
 
Грађанима је потпуно јасно да је кандидат напредњака Радивој Секулић ескивирао, народски речено побегао са тв дуела уживо прошлог петка са председником ОО СПС Апатин др Живорадом Смиљанићем.
 
Зашто Секулић иде по кућама, обилази тарабе, ћошкове и пијаце, обећава све и свашта, а не жели да јавно каже пред својим противкандидатом др Смиљанићем.
 
Одакле тај страх и бежање од јавног суочавања?
 
Представник ОО СПС др Живорад Смиљанић спреман је у свако доба да укрсти своје ставове и мишљење и са Брацом Секулићем, и са повереником СНС-а Илијом Бурсаћем, разним Кораћима, али најбоље са свима њима заједно: када код хоће и где хоће. Пре избора, због грађана.
 
Биће то прилика да апатински СНС објасни грађанима све афере које су измислили, све „грешке“, „лоше потезе“ општине и сличне измишљотине. Такође, могу да објасне своје виђење привредне будућности Апатина, нове инвестиције, њихово схватање туризма, спорта и сличне фразе које смо се наслушали током прошлих недеља.
 
Тако би грађани у јавном сучељавању чули, како је Бурсаћ лично организовао звиждање председнику у Пригревици и то сам снимао и монтирао, јер тако непоштеног није могао да пронађе.
 

Затим, да ли је Нова пијаца најлепша ствар коју су Апатинци добили или промашена инвестиција. Могу расправити ко је отерао у стечај Тржни центар: општина Апатин или двојица власника чланова СНС.
 
У једном наступу чули смо стратегију туризма Браце Секулића: ПОКРЕНИМО АПАТИН – ЧВАРЦИМА. Да се направи етно кућа, која већ постоји, да се отопе чварци, и има странци да попадају!!! изрекао је Браца на 025 СНС ИНФО.
 
Да видимо: може ли Општина да функционише као фабрика или не. Једно је прављење саобраћајних знакова, а друго је прављење Бање, Трга, Храма, Марине, Пристаништа и др.
 
Бурсаћ је летос делио летке о медијском мраку, а шта је његова телевизија 025СНСИНФО него најгори медијски мрак, понекад са фашистичким порукама, препун лажи о противницима и једноумље које постаје безумље.
 
Хоће ли нам коначно њихова експертиза за суицид, пекмез од шипурака и стратегију спорта рећи какве они имају планове, сем да броје године општинском већу.
 
Узгред, није важно колико ко има година, већ колико ко има памети, како је рекао у емисији др. Смиљанић
 
Зашто сви они беже од јавног суочавања, да се погледају очи у очи и кажу коме су све обећали функције и кога су све лагали да ће отпустити и заменити из општинске управе и јавних установа?
 
Ако је њима проблем да седну са нашим кандидатом Др. Смиљанићем, позивамо их да дођу сви заједно у емисију против њега самог. Никакав проблем (за Смиљанића)!
 
Апатинцима је јасно да се у овој изборној трци Бурсаћ и Секулић и још по неки са њихове горње листе боре искључиво за сопствене интересе, а не за будућност Апатинаца. Треба ли уништити Апатин и опељешити га да би се то схватило.
 
Илија Бурсаћ има само пребивалиште у Апатину, али посао са билбордима је у Новом Саду. Колики је стручњак најбоље говоре извештаји о пословању његових фирми. У плусу је од када је повереник СНС. Он, који показује пословања других фирми, своје крије.
 
Дубравка Кораћ има само пребивалиште у Апатину, а посао у Новом Саду. Други Кораћ у Свилојеву гаји свиње… где су познаваоци Апатина?
 
Па, неће Александар Вучић водити Апатин наредне четири године, већ то жели неко од тих што потурају његово име и скривају се иза његових леђа. Зна, изгледа и Вучић за то. Зато је и одбио да сврати у Апатин. Неће доћи у фабрику Флеш Срб, пре ће се пољубити са др Жиком него руковати са овима који га брукају у Апатину.
 
Десетине и десетине хиљада евра се баца на кампању која се искључиво води преко 025 ИНФО, 025“новине“, 025 портал… Што не стане у 025ИНФО, полепи се по дрвећу, трафо станицама, стајалиштима и сл. Ромско насеље им је постао главни зборни штаб!!!
 
Долазе камиони са мрвицама хране којом купују и понижавају људе да би добили глас.
 
Једини који профитира у овој кампањи је Илија Бурсаћ. Десетине и десетине хиљада евра стижу у његове руке, док наивни омладинци фарбају терене које је направио др Жика, чупкају траву по теренима које је урадио др Жика, чисте и сликају хале које је градио др Жика, наравно никог не уцењујући да гласа за њега.
 
Он остаје овде да живи и после избора. Поносно, гордо, усправно.
 
А, где ће бити Браце, Бурсаћи и Кораћи и коме ће полагати рачуне.
 
Бурсаћ је преко 025 ИНФО злу радо, без икаквог основа и истине назвао митинг СПС-а у Апатину фијаско.
 
А, какав је био њихов митинг? Пун погодак у Сомбору! Водили апатинске СНС-овце у Сомбор и Нови Сад да их поглади Вучић. Није их ни погледао, а камоли погладио.
 
Због чега Александар Вучић није свратио бар на минут у Апатин да их подржи? И он је чуо какви су Бурсаћи, Кораћи, Браце, Ићани, Зечеви..
 
Знате ли да Вучић неће доћи у договорену посету Флеш Србу. Ускоро ћемо Вам рећи зашто није дошао, одустао! До тада нека Бурсаћ на свом 025 СНС ИНФО политичком каналу, пре се може рећи канализацији, објасни како је и то пун успех апатинских напредњака, за разлику од митинга СПС у Апатину где је био бивши премијер и садашњи министар Дачић.
 
И, још нешто, не дозволимо им да нам на изборе идуће недеље у Апатин дођу и грађанима прете разни помрачени умови.
 
Избори су празник демократије, а не брутална борба за власт, отимачина у име будуће пљачке Апатина и дефиле коцкастих ћелаваца и набилдованих кретена у личком граду, граду 6. личке и 7. банијске (за које је Бурсаћев 025 ИНФО пустио: доста више личког фашизма).
 
Пратите нас и лајкујте:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *