Први састанак новоизабраног Савета социјалистичке омладине

На првом састанку новоизабраног Савета социјалистичке омладине општине Апатин, који је одржан у сали Општинског одбора СПС – Апатин, највише је било речи о досадашњим и будућим активностима, а говорило се и о другим актуелностима и плановима за предстојећи период.

Присутнима су се обратили бивши председник Милош Ђерић, потпредседник ОО СПС Апатин, и новоизабрани председник Савета социјалистичке омладине Небојша Смиљанић, а потом је уследила конструктивна дискусија свих присутних.

Константовано је да се број активних младих социјалиста из дана у дан повећава, а да Социјалистичка партија Србије у апатинској општини тренутно броји преко 550 младих социјалиста.

– Од 2004. године, када смо се вратили на власт, бележимо све боље и боље резултате, а велики допринос у томе дали су и млади социјалисти. Млади су заступљени у органима и телима партије. Млади су укључени и у месне одборе својих месних организација, као и у Извршни и Општински одбор. У младима је снага и потенцијал. Потребно је да будемо ослонац нашем партијском руководству. Водимо се идејом социјалне правде, а то грађани препознају и указују нам своје поверење дуги низ година. На свима нама је да тај континуитет одржимо. Драго нам је да се све више младих укључује у наш рад и својим залагањем и идејама учествују у активностима – речено је, између осталог, на састанку.

На наредном састанку Савета социјалистичке омладине изабраће се секретар Савета и чланови Извршног одбора Савета.

В. Машић

 

Пратите нас и лајкујте:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *