Председник СПС Ивица Дачић у Сомбору

У оквиру Регионалног стамбеног  програма, избегличким породицама у Сомбору уручени су кључеви 40 станова. Уручењу је присуствовао министар  и председник СПС Ивица Дачић.

Уз председника СПС догађају су присуствовали и представници покрајинских, општинских и градских одбора СПС, а међу њима и чланови ОО СПС Апатин, који су својим присуством дали подршаку како свом председнику тако и свима који су учествовали у овом хуманом и пре свега људском подухвату, а то је свакако подела станова породицама  које су остале без свог крова над главом. Социјални моменат је један од битнијих ставки у плану и програму  Социјалистичке партије Србије и зато смо поносни на нашу партију и овај догађај јер је управо председник СПС уручио кључеве од станова избегличким породицама.

У разговору који су представници ОО СПС Апатин обавили са председником Ивицом Дачићем закључено је да је испред нас тежак период и захтевна кампања из које СПС мора изаћи као неко ко ће водити главну реч или једну од главних речи када је у питању вођење државе, покрајине и локалне власти, ако мислимо и желимо да Србија на свим пољима и нивоима буде просперитетна и конкурентна са осталим земљама у развоју када је у питању квалитет живота. Социјалистичка партија Србије је једина традиционална партија која и даље крупним корацима иде напред, референтна је и утиче  на све друштвене процесе који су од значаја за оне који су носиоци суверености  ове земље, а то су грађанке и грађани Србије.

Апатин је увек био препознатљив по успешном вођењу локалне власти док су на челу били социјаисти, па се и сам председник нада да ће грађани општине Апатин за добробит свих грађана своје поверење  дати најбољима и вратити вођење општине онима који су доказали да то најбоље раде, а то су свакако социјалисти.

 

Пратите нас и лајкујте:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *