ОО СПС АПАТИН изабрао Милоша Ђерића за вд председника ОО СПС Апатин

Посл е изненадне смрти нашег покојног председника др Живорада Смиљанића ОО СПС водио је најстарији подпредседник ОО СПС, дугогодишњи члан наше партије и сарадник покојног председника. Ове године је изборна година у СПС у Србији. После одржаног Конгреса СПС Србије следи изборна Покрајинска Конференција и избори у свим општинским и градским одборима у Србији.

ОО СПС Апатин је на својој редовној седници 18.04.2019. године уз присуство 64 члана ОО донео једногласну одлуку да се за вд председника изабере дипломирани економиста Милош Ђерић.

Милош Ђерић је рођен 03.03.1983. године у Осијеку.

Основну школу завршио у Апатину. Средњу техничку школу завршава у Сомбору. Дипломирао на Економском факултету у Суботици смер Маркетинг.

Посао започео у Општинској управи Апатин, учествује у оснивању и почиње да ради на послу координатора Канцеларије за младе Апатин коју успешно води 6 година. Каријеру наставља у управи у Одељењу за привреду и финансије као Шеф одсека за привреду. Учествује у формирању Слободне зоне у Апатину и постаје директор друштва за Управљање Слободном зоном Апатин коју успешно води 4 године.

Тренутно запослен у Локалној пореској администрацији.

Био је председник клуба ОРК Апатин који је успешно водио 4 године.

Добровољни је давалац крви, ожењен и отац двоје деце.

ПОЛИТИЧКА БИОГРАФИЈА:                              

  • Члан СПСа од 2003. године,
  • Председник Савета социјалистичке омладине Апатин од 2006-2015. године.
  • Подпредседник Покрајинског савета за младе СПСа постаје 2008.
  • Члан извршног одбора Социјалистичке омладине Србије постаје 2012. године,
  • Члан општинског одбора СПСа Апатин постаје 2012. године,
  • Подпредседник општинског одбора СПСа Апатин постаје 2012. године,
  • Одборник у Скупштини општине Апатин испред СПСа 2012. године,
  • Тренутно члан главног одбора СПС.

Његова младост и наше огромно искуство улива наду да ће наш ОО СПС наставити даље реализацију програма који је зацртао наш покојни председник др Живорад Смиљанић.

Наша партија сада броји преко 2300 чланова. Спремамо се за све изборе само са једном жељом да победи програм изградње наше општине тамо где смо заустављени 2016. године. Спремни смо да сарађујемо са свим политичким странкама са којима делимо део овог програма.

Програм социјалне правде мора да да одговор на сва питања како лечити овај народ, запослити га, школовати и помоћи најсиромашнијима.

OO SPS APATIN

 

 

 

 

 

 

 

Пратите нас и лајкујте:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *