Одржана изборна скупштина форума жена ОО СПС Апатин

12208702_1814955098731087_1610323191550002173_nНа другој Изборној скупштини Форума жена СПС – Апатин, одржаној у Великој сали СО Апатин, за председника је једногласно реизабрана Зорка Балаћ, члан Председништва Форума жена СПС у Војводини и координатор Форума жена СПС за Западнобачки округ, која је на ову функцију први пут изабрана пре четири године.

За потпредседнике су именоване Јелена Човић и Тијана Томашевић, Председништво ће убудуће бројати једанаест чланова, а делегати су увојиле и предлог да Форум жена СПС – Апатин броји тридесет чланова.Зорка Балаћ је претходно поднела Извештај о досадашњем раду Форума жена СПС – Апатин, а након избора предложен је и нови Програм рада.

Бројним присутнима су се обратили председник Општинског одбора СПС – Апатин и председник општине др Живорад Смиљанић и председник Форума жена СПС у Војводини, члан Извршног одбора ПО СПС у Војводини и посланик у Скупштини АП Војводине испред СПС Весна Бјелић Француски.

Изборној скупштини су, поред потпредседника ОО СПС – Апатин, новоизабраног председника и представника Савета социјалистичке омладине општине Апатин, присуствовале Тамара Загорац – Мештер, потпредседник ПО СПС у Војводини, Снежана Бајчета, председник Форума жена СПС – Сомбор и члан Председништва Форума жена СПС у Војводини и председник Асоцијације жена Јелица Половина.

Током Изборне скупштине приказани су филм о раду Удружења жена „Ружа црвена“ и филм „Апатин 2004. до 2015. године – шта је изграђено“ у продукцији локалне телевизије, а по завршетку скупштине уприличен је коктел.

Веселин Машић
Пратите нас и лајкујте:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *