Избор за спортисту године-спортски савез општине Апатин

najbolji-u-sportu-2015-7-1024x576Спортски савез Апатина свечано је уручио признања најуспешнијим спортистима и спортским колективима у 2015. години.
По оцени стручног жирија, спортиста године је кошаркаш Небојша Смиљанић, а спортискиња ателтичарка Мариана Чегар-Лукић.

У категорији за најбољег младог спортисту и спортискињу године додељена су по два признања, код спортиста Андреју Њариу члану кајакашког клуба “Панонија” и Мирку Цветковићу из атлетског клуба “Омладинац”. Код спортисткиња награђене су Јелена Дизија из Одбојкашког Клуба Апатин и Милицу Беслаћ чланицу фитнес клуба Клеопатра.

За најбоље тренере проглашен је двојац из стрељачког клуба, Руђер Билић и Добривој Пејин. Најбољи спортски колектив на радничко спортским играма је Синдикална организација радника органа управе општине Апатин.

За најбољи спортски колектив у 2015. години проглашен је Куглашки клуб Апатин, а најбољи спортски радник је Горан Матић из фудбалског клуба Динамо из Сонте.

Према избору слушалаца Дунав радија у категорији најпопуларнијих признање је припало кајкашу Андреју Њарију и шахисткињи Марини Гајчин.

Церемонији проглашења присуствовали су познати одбојкаш Владимир Грбић, чланови општинске управе као и велики број грађана и поштоваоца спорта.

Пратите нас и лајкујте:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *