Др Славица Ђукић Дејановић у Апатину

Министарка Владе Републике Србије др Славица Ђукић Дејановић, потпредседница Социјалистичке партије Србије, посетила је данас Апатин и том приликом се састала са руководством и једним делом предложених кандидата за одборнике на локалним изборима са листе ИВИЦА ДАЧИЋ – Социјалистичка партија Србије (СПС), Јединствена Србија (ЈС) – Драган Марковић Палма.

Политика која је заснована на врху наше Партије, а односи се на подмлађивање кадрова као и саме листе предложених кандидата за посланике и одборнике пресликана је и у Апатину, закључак је потпредседнице СПС Ђукић Дејановић. У овим тешким временима морамо одати почаст свим искусним старим кадровима који су поднели један тежак терет такође једног тешког периода после 2000. године, а истовремено признати да је дошло време да препустимо ту борбу у првим редовима младим члановима наше партије који су такође показали квалитете и лојалност нашој партији.

Најбољи пример мудрости и сврсисходности у одлукама показала је управо потпредседница СПС Ђукић Дејановић када је на 3. место листе за посланике Р. Србије које је било намењено управо њој предложила Дубравку Краљ која има 25 година и најбољи је свршени мастер студент правног факултета. Одмах иза ње на 4. месту налази се Угљеша Марковић, председник Социјалистичке омладине, и плус још много талентованих и оданих младих чланова који чине листу кандидата за народне посланике. Листе кандидата за покрајинске, градске и општинске одборнике су конципиране управо на тој тези да спој младости и искуства нема алтернативу када је у питању постизање доброг резултата и зато је позвала све социјалисте на јединство и поштовање Партије и прихватање одлука које можда некима на први поглед нису прихватљиве.

Будућност како Србије тако и Апатина лежи на генерацијама које долазе, закључила је Славица Ђукић Дејановић.

Након састанка са Социјалистима, она је у присуству премијерке Владе Р. Србије Ане Брнабић посетила вртић „Дуга“ у Свилојеву за чију адаптацију је новац издвојило управо ресорно министарство на чијем је челу др Славица Ђукић Дејановић.

Пратите нас и лајкујте:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *