ОДРЖАНА ИЗБОРНА КОНФЕРЕНЦИЈА ОПШТИНСКОГ ОДБОРА ФОРУМА ЖЕНА

СОЦИЈАЛИСТИЧКЕ ПАРТИЈЕ СРБИЈЕ У АПАТИНУ

 

У среду 20.06.2018. године у просторијама Општинског одбора Социјалистичке партије Србије у Апатину одржана је изборна конференција општинског одбора Форума жена СПС Апатин.

Уз представнике општинског одбора Социјалистичке партије Србије на челу са председником ОО СПС Апатин др Живорадом Смиљанићем, у препуној сали присутни су били и председница покрајинског Форума жена и уједно потпредседница скупштине АП Војводине Александра Ђанковић, као и потпредседнице председништва покрајинског Форума жена академик проф. др Бранислава Белић и Јелена Лопушина, као и председнице Форума жена СПС Западно-бачког округа.

На изборној конференцији након уводне  речи председнице Форума жена општинскиог одбора Зорке Балаћ која је и координаторка Западно-бачког округа ФОЖа, присутнима су се обратили председница покрајинског Форума жена Александра Ђанковић и председник ОО СПС Апатин др Живорад Смиљанић.

Зорка Балаћ је по трећи пут изабрана  за председницу ФОЖ СПС Апатин, а за њену заменицу Јелена Човић. На место секретара ФОЖ СПС Апатин изабрана је Ленка Бојић. Такође, изабрано је и председништво ФОЖ СПС Апатин.

Велики број жена разних генерација које су присуствовале овој изборној седници показује снагу СПСа у општини Апатин, као и то да идеологија Социјаистичке партије на којој је заснована наша снага и даље живи.

 

Пратите нас и лајкујте:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *