Др Живорад Смиљанић добитник признања „Капетан Миша Анастасијевић“
 
 
   Признање „Капетан Миша Анастасијевић“ се већ више од 15 година додељује најуспешнијим појединцима, предузетницима и институцијама који су допринели афирмацији привредног и друштвеног стваралаштва Србије.
   Председник ОО СПС Апатин др Живорад Смиљанић је овогодишњи добитник престижног националног признања „Капетан Миша Анастасијевић“ за ЖИВОТНО ДЕЛО У ОБЛАСТИ
ДРУШТВЕНОГ СТВАРАЛАШТВА. Признање је уручено у Суботици у скупштини града, а реализатори ове награде су Привредна комора Војводине, Факултет техничких наика Нови Сад, Телевизија Нови Сад и Агенција за тржишне комуникације Медија Инвент. Ово признање свакако говори o величини и успешности др Смиљанића који је кроз своју дугу, богату и пре свега успешну каријеру најзаслужнији између осталог за то што је наш град и општина Апатин постала једна од најразвијенијих и најлепших општина, а у прилог томе иде и признање „Општина будућности“, које је наша општина добила док је на челу исте био др Смиљанић . Треба напоменути да је ово треће признање овог типа које је припало председнику ОО СПС Апатин, што свакако говори о величини добитника.
   Пре доделе признања председник ОО СПС Апатин др Живорад Смиљанић и председник Социјалистичке омладине општине Апатин Бојан Томашевић присуствовали су као уважени гости отварању 12.Суботичког сајма привреде.
   Ове године национално признање „ Капетан Миша Анастасијевић“ припало је и председнику Социјалистичке партије Србије Ивици Дачићу, за допринос афирмацији Републике Србије. Први потпредседник Владе Србије и министар спољних послова примио је признање у просторијама Матице Српске у Новом Саду.
 
 
 
Пратите нас и лајкујте:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *