СВАКА ВЛАСТ ЈЕ ОД БОГА, КАКО ЗАСЛУЖУЈЕМО ТАКО И ИМАМО

ОД 2000. ГОДИНЕ ДОЛАСКОМ НА ВЛАСТ ТАДАШЊЕГ ДОС-а ДОШЛО ЈЕ ДО УНИШТЕЊА НАШЕ ПРИВРЕДЕ, ЗАТВОРЕНИ СУ ВЕЛИКИ ГИГАНТИ КАО ШТО СУ БРОДОГРАДИЛИШТЕ, ЧАРАПАРА, ОБУЋАРСКА ПРЕДУЗЕЋА, УЖАРИЈА, МАРКО ОРЕШКОВИЋ, РАЗРУШЕНЕ СУ НАШЕ ФИРМЕ И БИО ЈЕ ПОКУШАЈ ДА СЕ СВИ ДАТУМИ ИЗ ИСТОРИЈЕ НАШЕГ МЕСТА ОБЕЗВРЕДЕ ТАКО ДА ЗА 4 ГОДИНЕ НИЈЕДНОМ НИЈЕ ОБЕЛЕЖЕН ДАН ОПШТИНЕ. СВА ТА ЊИХОВА БЕЗАКОЊА СУБЛИМИРАНА СУ У ПОЖАРУ КОЈИ ЈЕ ЗАХВАТИО КРОВ ЗГРАДЕ СКУПШТИНЕ ОПШТИНЕ. СВИМА НАМ ЈЕ БИЛО ЖАО ЈЕР ЈЕ ТО И ИСТОРИЈСКИ СПОМЕНИК И МЕСТО ОКУПЉАЊА НАШЕ ЛОКАЛНЕ САМОУПРАВЕ. ТАДА ЈЕ ПОКРАЈИНСКА ВЛАДА КОМПЛЕТНА ДОШЛА У АПАТИН И ИЗНАШЛА ФИНАНСКИЈСКА СРЕДСТВА ДА СЕ У ШТО КРАЋЕМ РОКУ ОБНОВИ КРОВ НА ЗГРАДИ СКУПШТИНЕ ОПШТИНЕ.

 

 

 

 

 

 

 

ЗБОГ СВОГ БАХАТОГ ПОНАШАЊА ТАДАШЊА ЛОКАЛНА ВЛАСТ ЈЕ ИЗГУБИЛА ИЗБОРЕ 2004. ГОДИНЕ НА ЛОКАЛУ У АПАТИНУ. ОД 2004. ГОДИНЕ ДО 2012. ГОДИНЕ У ОПШТИНИ АПАТИН ИЗГРАЂЕНА ЈЕ КОМПЛЕТНА ИНФРАСТРУКТУРА У САМОМ АПАТИНУ И У НАСЕЉЕНИМ МЕСТИМА. У ТОМ ПЕРИОДУ У АПАТИНУ ЈЕ ИНВЕСТИРАНО 16 МИЛИОНА ЕУРА. ПОРЕД ФИНАНСИЈСКИХ СРЕДСТАВА ЛОКАЛНЕ САМОУПРАВЕ И САМОДОПРИНОСА НАЈВЕЋИ БРОЈ ФИНАНСИЈСКИХ СРЕДСТАВА ОСТВАРЕНИ СУ ОД ПОКРАЈИНСКИХ И РЕПУБЛИЧКИХ СРЕДСТАВА КАО И СРЕДСТАВА СВЕТСКЕ БАНКЕ.

 

 

 

 

 

 

 

НЕСРЕСЋНИМ СЛУЧАЈЕМ ДОШЛО ЈЕ ДО РУШЕЊА МОСТА НА КАНАЛУ ДУВАТ-ТИСА-ДУНАВ КОД ПРИГРЕВИЦЕ. ТАДА СУ СВЕ СТРУКТУРЕ ВЛАСТИ ДРЖАВЕ, И ПРЕ СВИХ ТАДАШЊЕГ ПРЕДСЕДНИКА ОПШТИНЕ АПАТИН ДР ЖИВОРАДА СМИЉАНИЋА УЧИНИЛИ ЗНАЧАЈАН НАПОР ДА ЈЕ ОДМАХ ПОСТАВЉЕН ПОНТОНСКИ МОСТ ДА БИ БИО РЕГУЛИСАН САОБРАЋАЈ, А У ИСТО ВРЕМЕ СУ ОБЕЗБЕЂЕНА СРЕДСТВА ЗА ПОПРАВКУ МОСТА И У ВРЛО КРАТКОМ РОКУ ИСТИ ЈЕ ПОПРАВЉЕН.

 

 

 

 

 

 

 

ФОРМИРАЊЕМ НОВЕ НЕЛЕГАЛНЕ СКУПШТИНСКЕ ВЕЋИНЕ У СКУПШТИНИ АПАТИН СРПСКА НАПРЕДНА СТРАНКА ЈЕ ОБЕЗБЕДИЛА КВАЗИ КВОРУМ СКУПШТИНСКЕ ВЕЋИНЕ, ТАКО ШТО ЈЕ КИДНАПОВАЛА ЉУДЕ, УЦЕЊИВАЛА И ТРГОВАЛА СА ОДБОРНИЦИМА ДРУГИХ ПОЛИТИЧИХ СТРАНАКА СА ЧИМЕ НИЈЕ ИСПОШТОВАНА ВОЉА ГРАЂАНА КОЈИ СУ ГЛАСАЛИ. ТАКО ФОРМИРАНА ВЛАСТ ЗА 16 МЕСЕЦИ НИЈЕ УРАДИЛА ГОТОВО НИШТА У НАСЕЉЕНИМ МЕСТИМА НАШЕ ОПШТИНЕ.
У ЗИМСКОМ ПЕРИОДУ ДОШЛО ЈЕ ДО ХАВАРИЈЕ НА ПРИСТАНУ ЗА БРОДОВЕ НА ДУНАВУ, ПРЕ СВЕГА ЗБОГ НЕПОШТОВАЊА ОДРЕЂЕНИХ ПРОПИСА КОЈИ ВАЖЕ ЗА ОВАКВЕ РЕКЕ. СРАМОТА ЈЕ ДА ПОСЛЕ 9 МЕСЕЦИ НИЈЕ УРАЂЕНО НИШТА НА САНИРАЊУ ОВОГ ОШТЕЋЕЊА ПРИСТАНА. ТО ЈЕДИНО ПОКАЗУЈЕ ДА ОВА ВЛАСТ САМО ДЕКЛАРАТИВНО ЖЕЛИ ДА УЂЕ У ЕВРОПСКУ УНИЈУ, ДА НИЈЕ У СТАЊУ ДА ЈЕДАН ОВАКАВ ПРОБЛЕМ РЕШИ.

 

 

 

 

 

 

 

 

У СВЕТОМ ЈЕВАНЂЕЉУ ЈЕ НАПИСАНО ДА ЈЕ СВАКА ВЛАСТ ОД БОГА И ДА ЈЕ ТАКВА КАKВУ ЈЕ ЗАСЛУЖУЈЕМО. ПОЖАРОМ НА ЗГРАДИ СКУПШТИНЕ ОПШТИНЕ, КАО И РУШЕЊЕ ПРИСТАНА ЗА БРОДОВЕ ВАСИОНА НАС ЈЕ ОПОМЕНУЛА ДА НИЈЕ ИСПОШТОВАНА ВОЉА ГРАЂАНА И ДА ТРЕБА ДА ПОШТУЈЕМО НАРОДНУ ВОЉУ ИСКАЗАНУ НА ИЗБОРИМА И ДА РАДИМО У ИНТЕРЕСУ СВИХ ГРАЂАНА.

OO СПС АПАТИН

     

Пратите нас и лајкујте:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *