Поштовани грађани

У последње две недеље интезивиране су активности у вези са изборима за Савете месних заједница. СНС извршила је невиђени притисак на кандидате Социјалистицке Партије Србије Општински одбор Апатин у смислу уцена, претњи њима и њиховим породицама и одустајања истих од кандидатуре.Ових дана СНС дели пакете и новац онима који треба да гласају за њих. Све то ствара нездраву атмосферу и иритира поштене грађане.

У новокомпонованој Скупштини општине Апатин тренутно се налази одборник Булат Боро који је од јуна прошле године до данас члан савета месне заједнице Пригревица. Агенција за борбу против корупције на овакву ситуацију није реаговала а и сам одоборник Боро Булат је на седници скупштине рекао да је њему ова агенција то дозволила. 
На састанку Општинске изборне комисије представници општинксе власти информисали су ово тело да непостоје законске препреке да одборници могу да буду и чланови Савета месне заједнице. Саопштење које је дала СНС нико није потписао од стране Агенције за борбу против корупције.

Према томе кандидати др ЖИВОРАД СМИЉАНИЋ и МИОДРАГ БАКИћ могу да буду на листи за члана савета месне заједнице и да на тај начин не крше позитивне законске прописе. Верујемо да ће грађани да препознају праве вредности свих кандидата па и наших и да ће истина да победи.

OO СПС АПАТИН

Пратите нас и лајкујте:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *